Dobře utajená, nedostupná, krásná i krutá Casa Serena

Asi to tak někdy má být, některé sny se vám splní a to nejlepší přijde až nakonec. Letošní Press Cup se odehrál na soukromém hřišti v Roztěži, které se jmenuje Klidný domov – Casa Serena. I já jsem jako jeden z píšících novinářů dostal pozvánku, a nemohl jsem se turnaje dočkat. A pověsti o hřišti nelhaly, je krásné i kruté, přesto zde hra může být golfovou fantasií.

Zpět na článek


PŘIDAT NOVÝ KOMENTÁŘ JAKO HOST

Zbývá znaků

Diskutovat můžete jako host. Pro plné funkce diskuse a hodnocení příspěvků se přihlašte nebo registrujte na naše stránky.

POSLEDNÍ PŘIDANÉ KOMENTÁŘE

  • tak jsem si to dnes zahral...

    konecne to prislo a dostal jsem pozvanku na turnaj na toto hriste. vzhledem k tajemne "aure" kterou je hriste obklopeno ve smyslu "hra pouze na pozvani" jsem se tesil o to vic.
    me dojmy. to hriste je velmi chytre. odmenuje, když si nikam netlačíte. premyslite kam si prihrat. především petipary.... nekdy je lepsi si na 220m prihrat rozumne před bunkery nez riskovat 3drevo do greenu, ze v nich skoncite nebo ještě hur, zmizite v roughu.. Ano, rough to je magicek slovo tohoto hriste. Zlate pravidlo: nejsi na ferveji- nejsi nikde a hraj provozi... Osobne si myslim, ze tohle na hristi malicko prehaneji. Rough by mel potrestat nepresnou hru ale umožnit hru, ztizit další ranu, ale pulmetrovy dzihad, kde micke není sance ani najit, mi prijde zbytecne. Zvlast dnes , když se na kazdem kroku mluvi o zrychlovani hry. Na kazde druhé jamce někdo hleda micek a hra je minimalne o hodinu dlesi nez na jinych hristich. ano na hristi nejsou zadne koliky, auty, vody a biozony. Na druhou stranu, me tohle zrovna na hristich nevadi. Mnohem vic me prudi, ze nenajdu mic pul metru od ferveje.. Hriste je to hezke, na vysoke urovni. Cekal jsem poněkud vic napr od bunkeru. ty mi prisly hodne prumerne. A ze jich na hristi je pozehnane.. Rozhodne hriste nezaradim mezi oblibene a není to kvůli vysledku 32 stbf z dnesni hry. Napr slovenske Penatti at uz Legend nebo klasicke Old Course, jsou pro me mnohem zajimavejsi hriste. Serenu bych prirovnal trochu k Ypsilonce, tu mam ale radeji, na nic si nehraje..

    odpáleno 11.6.2015 v 21:21 | HOST: Ales | reagovat
    • Jméno:

  • Tohle byla moc hezká recenze.

    Já to musel napsat, protože pět hvězdiček tady má kde co. Pokud má Casa Serena takový příznivý vliv na psaní článků, navrhuji novinářské obci pořádat v podzámčí POVINNÉ a pravidelné turnaje pro všechny píšící redaktory:-).

    odpáleno 4.11.2014 v 13:57 | Ondřej Rejman | reagovat
    • Jméno:

  • Myslim, ze to lze

    Pro vazne zajemce s dostatkem penizku v portmonce, si lze za nemaly obnos 5000 ve vybrane (hristem definovane) terminy na hristi zahrat i mimo turnaje nebo komercni akce. Nabizi to GolfCut, ted jsem se na nej prihlasil, nechal si zobrazit hriste a nejblizsi termin je 17.10.2014.

    odpáleno 16.10.2014 v 22:41 | HOST: Yamic | reagovat
    • Jméno:

    • RE: Myslim, ze to lze

      Podle informací přímo z hřiště to není běžná praxe. Je to nabídka pouze pro korporátní klientelu a ani po přihlášení na GolfCut se hřiště nezobrazí a možnost hry nenabídne. Možnost jak si na hřišti zahrát je opravdu pouze přes turnaj, který se zde dá uspořádat. Ceny jsou na vyžádání a pohybují se okolo 5000 korun za hráče bez stravování.

      odpáleno 17.10.2014 v 10:12 | robin drahoňovský | reagovat
      • Jméno:

      • RE: Myslim, ze to lze

        No ja se ted prihlasil pod svym uctem, vidim hriste, dalsi volny termin je 22.10.2014, objednal jsem si Tee Time na 11:00, dostal jsme se az na rekapitulaci a pokracovani na platbu kartou. Takze
        a, jsem VIP :-), coz mne tedy neskutecne tesi cenim si toho
        nebo
        b, si lze polozit otazku "kdeudelali kluci z GolfCut chybu?"
        BTW:
        Mam screenshoty :-)

        odpáleno 18.10.2014 v 19:07 | Jindra “Yamic” Klasek | reagovat
        • Jméno:

        • RE: Myslim, ze to lze

          Nechci se pouštet do polemik, o kterých nic nevím. GolfCut se před rokem změnil na prodejce hracích fee pro komerční subjekty. Možná odtud vítr fouká. Ptal jsem se přímo na Case Sereně, kde mi bylo potvrzeno, že prodej fíček pro individuální hru není v nabídce. Možná se tedy jedná o dojednané podmínky pro komerční turnaj a doprodej volných míst. Těžko říct.

          odpáleno 18.10.2014 v 21:58 | robin drahoňovský | reagovat
          • Jméno:

          • RE: Myslim, ze to lze

            Ja rozhodne take ne. Jen mne proste matlo a nedavalo smysl to, ze jste napsal, ze to nejde a mne to pusti az k zaplaceni castky 5035 CZK i se servisnim poplatkem. Dokonce si mohu vybrat cas tee time a vidim vsechny flighty jako volne, coz u komercnich turnaju nepredpokladam. Ale dava smysl, ze pokud jste se ptal primo u zdroje, ze jejich info bude platit. Nechci riskovat co nastane, pokud bych feecko zaplatil, zda bych si zahral. :-) Ale dekuju alespon za snahu. Hezkou hru

            odpáleno 19.10.2014 v 18:50 | HOST: Yamic | reagovat
            • Jméno:

        • RE: Myslim, ze to lze

          asi jste VIP ja tam to hriste nemam, tedy ne ze bych byla odhotna dat za feecko 5000, to je sileny

          odpáleno 20.10.2014 v 14:20 | vlasta “shorty” nomenů | reagovat
          • Jméno:

          • RE: Myslim, ze to lze

            Takze mi to nedalo a zavolal jsem si do GolfCut abych to overil. A reseni cele diskuse je skutecne tak, jak pisete. Muj typ kluboveho clenstvi mne opravnuje skutecne si na tomto hristi zahrat. Proto ho ve sve nabidce GolfCutu vidim.

            odpáleno 21.10.2014 v 14:23 | HOST: Yamic | reagovat
            • Jméno:

            • RE: Myslim, ze to lze

              no je pravda, ze jsem pres ne kupovala jenom jedno freecko a casu serenu jsem nasla v turnajich, ale nic tam uz neni

              odpáleno 21.10.2014 v 16:14 | vlasta “shorty” nomenů
              • Jméno:


  • Home
  • GOLFee
  • GOLF42
  • GOLFfantasy
  • Golf & Style
GOLFee.cz
O nás | Průvodce po webu | Podmínky užití | FAQ | Kodex | RSS Zpravodajství | RSS Aktuality | Mapa stránek | Doporučte nás | Registrace
Kontakty a spolupráce
Partneři projektu | Reklama | Možnosti spolupráce | Resorty | Kluby | Credits | Kontakt
Součásti portálu
GOLFee.cz - informace GOLFfortwo - komunita GOLFescorecard - osobní výsledky a statistiky

Originální český golfový informační a komunitní portál

GOLFee.cz spatřilo světlo světa na první jarní den v roce 2011 s cílem přiblížit golf všem. Dokázat, že prohánět míčky po fairwayích a trápit se na greenech nemusí pouze profesionálové, nebo manažeři v kravatách, ale každý, kdo kouzlu bílého míčku propadl. Pro všechny přitom přináší obsah, který nejen že zaujme, ale každému dá navíc šanci se na stránkách seberealizovat a pomáhat tak propagovat golf a pomáhat ostatním. GOLFee.cz prostě ŽIJE GOLFEM, stejně jako vy.

CO SE ŠUSTLO

Důležité a zajímavé informace. Rozšířené zpravodajství z PGA Tour, European Tour, Ladies European Tour a Czech PGA Tour. Vše podstatné o hráčích jako Tiger Woods, Phil Mickelson, Rory McIlroy, Luke Donald, nebo třeba Alex Čejka či Klára Spilková. Sledujeme dění v České golfové federaci (ČGF), českých resortech a partnerských tour.

KLUBOVNA

Přehledně uspořádaný virtuální prostor interaktivního světa GOLFee. Seznam všech zaregistrovaných uživatelů (klubistů), trenérů a caddie. K dispozici je také speciální golfový bazar, soutěže o zajímavé ceny nebo golfové ankety. V klubovně se toho po každé hře také hodně nemluví, takže nechybí ani ty nejlepší hlášky ze světa golfu.

SERVIS

Přehled aktuálních golfových turnajů v České republice, doplněný o seznam domácích golfových tour a hcp dnů. K nahlédnutí je také přehled golfových prodejen, e-shopů a dalších komerčních subjektů zaregistrovaných na našich stránkách. A když nemáte chuť někam vyrazit, můžete prolistovat náš golfový televizní program.

KRONIKA

Golfová historie i současnost na jednom místě. Přehled slavných golfových legend minulosti i hvězd aktuálního dění. Profily všech profesionálních hráčů hrajících na nejprestižnějších golfových tour světa a přehledy jednotlivých golfových turnajů. K nahlédnutí je také golfová etiketa, golfová pravidla a pojmový i slangový golfový slovník.

KDE HRÁT

Česká golfová hřiště a jejich nejpodrobnější seznam na českém internetu. Detailní přehled golfových resortů, hřišť i klubů, doplněný o unikátní interaktivní mapky golfových hřišť. K získání barvitějších představ o jednotlivých hřištích a resortech můžete využít našich recenzí, na zapsání vašich výkonů pak čeká naše propracovaná e-score karta.

Developed by SHERWOOD Media

Copyright © 2009 – 2013 LITEHOUSE Media s.r.o. Copyright © ČTK, AP, ISIFA / GETTY IMAGES a fotobanka getphoto.cz.
Publikování nebo další šíření jakéhokoliv obsahu serveru GOLFee.cz je bez písemného souhlasu provozovatele stránek zakázáno.