RECENZE

Postupně vkládané recenze na hřiště či resorty vám možná usnadní výběr v rozhodování. Všechny recenze se snaží být co nejvíce objektivní, zároveň však vyjadřují náš osobní názor, který můžete kdykoliv okomentovat vlastní zkušeností. Budou sem vkládány postupně. Tak, jak hřiště budeme mapovat.

Kaskáda: hřiště, co nadchne a prověří fyzičku i strategii

Kaskáda: hřiště, co nadchne a prověří fyzičku i strategii

Už při příjezdu do areálu Kaskáda Brno musíte nutně zaregistrovat, že jste právě vjeli do resortu, který je, minimálně v českých podmínkách, výjimečný. Po levé straně hotel, na druhé rozlehlé parkoviště, driving více více

25.7.2012 v 08:00 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse
  • Podbořánky: pohoda v klubovně a sakra krutá devítka

    Podbořánky: pohoda v klubovně a sakra krutá devítka

    Mnoho českých hřišť se zrodilo z nadšení pro golf a snu postavit si pár vlastních dokonalých jamek. Někdo si pozve profesionály, jiný vyhrne rukávy a plán dodá sama příroda. Za dnešní podobou Podbořánek stojí právě více více

    10.7.2012 v 10:12 | autor: Robin Drahoňovský | diskuse (4)
  • Dýšina: krásné hřiště, kde musíte krotit útočné chutě

    Dýšina: krásné hřiště, kde musíte krotit útočné chutě

    Už když stojíte na odpališti první jamky na hřišti Golf Parku Plzeň na Dýšině, je vám jasné, že vás nečeká nic snadného. Jak říká i prezident klubu Jan Hlaváček, hřiště nepatří k nejdelším, ale určitě k nejtěžším. více více

    14.6.2012 v 07:00 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (3)
  • Lipiny za sebou mají první měsíc, chlubí se plným hřištěm

    Lipiny za sebou mají první měsíc, chlubí se plným hřištěm

    Koncem dubna otevřeli brány svého hřiště, o pár dní později, 2. května, proběhlo slavnostní otevření. Golf resort Lipiny tak za sebou má úvodní měsíc svého fungování v českém golfovém světě. Jaký ten měsíc byl? více více

    6.6.2012 v 07:30 | autor: Honza Fait | diskuse
  • Slapský Jasoň a Drsoň pod tajemnými keltskými strážci

    Slapský Jasoň a Drsoň pod tajemnými keltskými strážci

    Vyrazit si na Slapy, to ještě donedávna znamenalo zabalit si plavky, deku a hurá k vodě. Nabízíme další variantu - zabalit si golfové nádobíčko a vyrazit do Golf Parku Slapy. Dvě devítky - Rabyňská hora a Tři kříže více více

    25.4.2012 v 08:00 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (7)
  • Zapomeňte na Kestřany, Písek je novou výzvou

    Zapomeňte na Kestřany, Písek je novou výzvou

    Všechna hřiště procházejí čas od času změnami a teď došlo i na Písek, z čehož mají největší radost sami golfisté. Byly totiž přečíslovány jamky, zasypány bunkery, zmizely potůčky na některých fairwayích a celkově více více

    19.4.2012 v 07:30 | autor: Robin Drahoňovský | diskuse (5)
  • Motol přežil kopání plynovodu a je opět ve skvělé formě

    Motol přežil kopání plynovodu a je opět ve skvělé formě

    To, že devítijamkové hřiště v pražském Motole přes zimu rozhodně nespalo spánkem spravedlivých, poznáte hned při příjezdu. Uvítá vás totiž nově vydlážděné parkoviště a na samotném hřišti nová odpaliště hned na více více

    4.4.2012 v 08:00 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (4)
  • Beroun je výzvou, která otestuje vaši fyzičku i psychiku

    Beroun je výzvou, která otestuje vaši fyzičku i psychiku

    V Berouně, na místě bývalého vojenského prostoru, se hraje golf téměř tři roky. Každoročně se zde koná jeden z turnajů Czech PGA Tour, zahrál si na něm i představitel Jamese Bonda herec Pierce Brosnan... A nyní více více

    30.3.2012 v 08:00 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (1)
  • Molitorov golfisty nestraší, neútočí ani na peněženky

    Molitorov golfisty nestraší, neútočí ani na peněženky

    V polabské nížině, kousek za Kostelcem nad Černými lesy, se hraje golf už skoro deset let. Hřiště v Golf Clubu Molitorov je umístěné v třešňovém sadu s výhledem na Kouřim a najdete zde téměř vše. Především pak více více

    24.3.2012 v 11:30 | autor: Robin Drahoňovský | diskuse (1)
  • Pryč s předsudky. Zkuste Zbraslav, kde padají staré mýty

    Pryč s předsudky. Zkuste Zbraslav, kde padají staré mýty

    Počasí, které trhalo teplotní rekordy, a hřiště, která byla po zimní odmlce plná golfistů. To byl třetí březnový víkend. Nebyl snad nikdo, kdo by alespoň nezatoužil vzít hole do ruky a toulat se po fairwayích. Ani více více

    21.3.2012 v 11:00 | autor: Robin Drahoňovský | diskuse (9)
  • Home
  • GOLFee
  • GOLF42
  • GOLFfantasy
  • Golf & Style
GOLFee.cz
O nás | Průvodce po webu | Podmínky užití | FAQ | Kodex | RSS Zpravodajství | RSS Aktuality | Mapa stránek | Doporučte nás | Registrace
Kontakty a spolupráce
Partneři projektu | Reklama | Možnosti spolupráce | Resorty | Kluby | Credits | Kontakt
Součásti portálu
GOLFee.cz - informace GOLFfortwo - komunita GOLFescorecard - osobní výsledky a statistiky

Originální český golfový informační a komunitní portál

GOLFee.cz spatřilo světlo světa na první jarní den v roce 2011 s cílem přiblížit golf všem. Dokázat, že prohánět míčky po fairwayích a trápit se na greenech nemusí pouze profesionálové, nebo manažeři v kravatách, ale každý, kdo kouzlu bílého míčku propadl. Pro všechny přitom přináší obsah, který nejen že zaujme, ale každému dá navíc šanci se na stránkách seberealizovat a pomáhat tak propagovat golf a pomáhat ostatním. GOLFee.cz prostě ŽIJE GOLFEM, stejně jako vy.

CO SE ŠUSTLO

Důležité a zajímavé informace. Rozšířené zpravodajství z PGA Tour, European Tour, Ladies European Tour a Czech PGA Tour. Vše podstatné o hráčích jako Tiger Woods, Phil Mickelson, Rory McIlroy, Luke Donald, nebo třeba Alex Čejka či Klára Spilková. Sledujeme dění v České golfové federaci (ČGF), českých resortech a partnerských tour.

KLUBOVNA

Přehledně uspořádaný virtuální prostor interaktivního světa GOLFee. Seznam všech zaregistrovaných uživatelů (klubistů), trenérů a caddie. K dispozici je také speciální golfový bazar, soutěže o zajímavé ceny nebo golfové ankety. V klubovně se toho po každé hře také hodně nemluví, takže nechybí ani ty nejlepší hlášky ze světa golfu.

SERVIS

Přehled aktuálních golfových turnajů v České republice, doplněný o seznam domácích golfových tour a hcp dnů. K nahlédnutí je také přehled golfových prodejen, e-shopů a dalších komerčních subjektů zaregistrovaných na našich stránkách. A když nemáte chuť někam vyrazit, můžete prolistovat náš golfový televizní program.

KRONIKA

Golfová historie i současnost na jednom místě. Přehled slavných golfových legend minulosti i hvězd aktuálního dění. Profily všech profesionálních hráčů hrajících na nejprestižnějších golfových tour světa a přehledy jednotlivých golfových turnajů. K nahlédnutí je také golfová etiketa, golfová pravidla a pojmový i slangový golfový slovník.

KDE HRÁT

Česká golfová hřiště a jejich nejpodrobnější seznam na českém internetu. Detailní přehled golfových resortů, hřišť i klubů, doplněný o unikátní interaktivní mapky golfových hřišť. K získání barvitějších představ o jednotlivých hřištích a resortech můžete využít našich recenzí, na zapsání vašich výkonů pak čeká naše propracovaná e-score karta.

Developed by SHERWOOD Media

Copyright © 2009 – 2013 LITEHOUSE Media s.r.o. Copyright © ČTK, AP, ISIFA / GETTY IMAGES a fotobanka getphoto.cz.
Publikování nebo další šíření jakéhokoliv obsahu serveru GOLFee.cz je bez písemného souhlasu provozovatele stránek zakázáno.