RECENZE

Postupně vkládané recenze na hřiště či resorty vám možná usnadní výběr v rozhodování. Všechny recenze se snaží být co nejvíce objektivní, zároveň však vyjadřují náš osobní názor, který můžete kdykoliv okomentovat vlastní zkušeností. Budou sem vkládány postupně. Tak, jak hřiště budeme mapovat.

LÍŠNICE: Devítka, kde na vás dýchne historie

LÍŠNICE: Devítka, kde na vás dýchne historie

Zahrát si rychlou a kvalitní devítku. To je trend mnoha dnešních golfistů. Právě to nabízí Golfový klub Líšnice. Nejvýstižnější charakteristika? Kvalitní devítka za příznivou cenu a dobrá dostupnost. I s cestou více více

6.2.2013 v 06:30 | autor: Jaroslav Cícha | diskuse (3)
  • JAK HRÁT: Líšnici podle hokejového kouče Slavomíra Lenera

    JAK HRÁT: Líšnici podle hokejového kouče Slavomíra Lenera

    Líšnické hřiště sice nepatří mezi ta nejvyhlášenější, ale přesto má hodně široký okruh hráčů, kteří na ně nedají dopustit. Důvodů, proč je víc než dost. Dýchne tu na vás historie, pohoda. To ostatně potvrzuje i více více

    6.2.2013 v 06:30 | autor: GOLFee | diskuse
  • BEROUN: Podzimní golf na hřišti ve výborné kondici

    BEROUN: Podzimní golf na hřišti ve výborné kondici

    Listopadové pošmourno, ranní vstávání, zácpa na dálnici, zkrátka nic moc začátek dne. Ale jen do chvíle, kdy jsme se přece jen probojovali na hřiště Beroun Golf Resortu. Pak se ono pošmourno změnilo v příjemný den, více více

    22.11.2012 v 13:15 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse
  • STARÁ BOLESLAV: Přívětivé hřiště, které umí i pozlobit

    STARÁ BOLESLAV: Přívětivé hřiště, které umí i pozlobit

    Den jako vymalovaný, hřiště v perfektní kondici, vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že je polovina listopadu. Devítijamkové hřiště ve Staré Boleslavi sice nepatří ani k nejdelším ani k nejnáročnějším, ale zcela jistě více více

    15.11.2012 v 15:30 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (3)
  • MNICH: Malebné hřiště mezi lesy s přívětivým kouzlem

    MNICH: Malebné hřiště mezi lesy s přívětivým kouzlem

    O Mnichu, míněno samozřejmě hřiště na jihu Čech na okraji Nové Bystřice a na dohled od rakouských hranic, jsem slyšel jen samou chválu. Stručně řečeno: krásné hřiště v nádherném prostředí. Po první hře na osmná více více

    3.10.2012 v 07:30 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (2)
  • ŠTIŘÍN: Romantika i test přesnosti v zámeckém parku

    ŠTIŘÍN: Romantika i test přesnosti v zámeckém parku

    Hned po příjezdu na parkoviště vás dozajista zaujme klubovna, která se svou architekturou poměrně vymyká golfovým zvyklostem, ale pak stačí udělat pár kroků, projdete vstupem a za zídkou se vám otevře úžasný zámecký více více

    26.9.2012 v 07:00 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (3)
  • BEŘOVICE: "skotský links" na dohled českému Řípu

    BEŘOVICE:

    Beřovice a místní golfový areál, který nabízí osmnáctijamkové mistrovské hřiště i devítijamkovou akademii, sice leží ve středních Čechách, pár kilometrů od Slaného a na dohled bájné hory Říp, přesto si tu můžete více více

    22.8.2012 v 07:00 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse
  • Yard Resort: golf pro radost a šance na hole-in-one

    Yard Resort: golf pro radost a šance na hole-in-one

    Zahrát hole-in-one je snem každého golfisty. Představíme vám místo, kde se golfové sny zhmotňují a golfovým esům se docela slušně daří. Přijměte pozvání do golfového areálu Yard Resortu v Předboji pár kilometrů více více

    15.8.2012 v 07:30 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse
  • Karlovy Vary: Klidná klasika se sysly mezi šumícími lesy

    Karlovy Vary: Klidná klasika se sysly mezi šumícími lesy

    Karlovarské hřiště Olšová Vrata to je klasika. Už po projetí branou areálu na vás dýchne svou výjimečnou atmosférou. Nenechte se jí unést, protože po pár metrech za vjezdem musíte zastavit na stopce, abyste dali více více

    8.8.2012 v 13:45 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse
  • Sokolov: zelený golfový klenot v "měsíční" krajině

    Sokolov: zelený golfový klenot v

    Kdo znal krajinu na okraji Sokolova zdevastovanou těžbou uhlí ještě před deseti patnácti lety, nestačí se dnes divit. Jednou z hojivých náplastí na oblast tolik poznamenanou honbou za energií je i místní golfové více více

    1.8.2012 v 07:55 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (1)
  • Home
  • GOLFee
  • GOLF42
  • GOLFfantasy
  • Golf & Style
GOLFee.cz
O nás | Průvodce po webu | Podmínky užití | FAQ | Kodex | RSS Zpravodajství | RSS Aktuality | Mapa stránek | Doporučte nás | Registrace
Kontakty a spolupráce
Partneři projektu | Reklama | Možnosti spolupráce | Resorty | Kluby | Credits | Kontakt
Součásti portálu
GOLFee.cz - informace GOLFfortwo - komunita GOLFescorecard - osobní výsledky a statistiky

Originální český golfový informační a komunitní portál

GOLFee.cz spatřilo světlo světa na první jarní den v roce 2011 s cílem přiblížit golf všem. Dokázat, že prohánět míčky po fairwayích a trápit se na greenech nemusí pouze profesionálové, nebo manažeři v kravatách, ale každý, kdo kouzlu bílého míčku propadl. Pro všechny přitom přináší obsah, který nejen že zaujme, ale každému dá navíc šanci se na stránkách seberealizovat a pomáhat tak propagovat golf a pomáhat ostatním. GOLFee.cz prostě ŽIJE GOLFEM, stejně jako vy.

CO SE ŠUSTLO

Důležité a zajímavé informace. Rozšířené zpravodajství z PGA Tour, European Tour, Ladies European Tour a Czech PGA Tour. Vše podstatné o hráčích jako Tiger Woods, Phil Mickelson, Rory McIlroy, Luke Donald, nebo třeba Alex Čejka či Klára Spilková. Sledujeme dění v České golfové federaci (ČGF), českých resortech a partnerských tour.

KLUBOVNA

Přehledně uspořádaný virtuální prostor interaktivního světa GOLFee. Seznam všech zaregistrovaných uživatelů (klubistů), trenérů a caddie. K dispozici je také speciální golfový bazar, soutěže o zajímavé ceny nebo golfové ankety. V klubovně se toho po každé hře také hodně nemluví, takže nechybí ani ty nejlepší hlášky ze světa golfu.

SERVIS

Přehled aktuálních golfových turnajů v České republice, doplněný o seznam domácích golfových tour a hcp dnů. K nahlédnutí je také přehled golfových prodejen, e-shopů a dalších komerčních subjektů zaregistrovaných na našich stránkách. A když nemáte chuť někam vyrazit, můžete prolistovat náš golfový televizní program.

KRONIKA

Golfová historie i současnost na jednom místě. Přehled slavných golfových legend minulosti i hvězd aktuálního dění. Profily všech profesionálních hráčů hrajících na nejprestižnějších golfových tour světa a přehledy jednotlivých golfových turnajů. K nahlédnutí je také golfová etiketa, golfová pravidla a pojmový i slangový golfový slovník.

KDE HRÁT

Česká golfová hřiště a jejich nejpodrobnější seznam na českém internetu. Detailní přehled golfových resortů, hřišť i klubů, doplněný o unikátní interaktivní mapky golfových hřišť. K získání barvitějších představ o jednotlivých hřištích a resortech můžete využít našich recenzí, na zapsání vašich výkonů pak čeká naše propracovaná e-score karta.

Developed by SHERWOOD Media

Copyright © 2009 – 2013 LITEHOUSE Media s.r.o. Copyright © ČTK, AP, ISIFA / GETTY IMAGES a fotobanka getphoto.cz.
Publikování nebo další šíření jakéhokoliv obsahu serveru GOLFee.cz je bez písemného souhlasu provozovatele stránek zakázáno.