RECENZE

Postupně vkládané recenze na hřiště či resorty vám možná usnadní výběr v rozhodování. Všechny recenze se snaží být co nejvíce objektivní, zároveň však vyjadřují náš osobní názor, který můžete kdykoliv okomentovat vlastní zkušeností. Budou sem vkládány postupně. Tak, jak hřiště budeme mapovat.

PODBOŘÁNKY: Hřiště krásné na pohled se zvláštním kouzlem

PODBOŘÁNKY: Hřiště krásné na pohled se zvláštním kouzlem

O devítijamkovém hřišti v Podbořánkách jsem toho hodně slyšel. Samou chválu: na kvalitu hřiště, na jeho úžasné zasazení do krásné přírody, na příjemné a pohodové zázemí. Konečně jsem měl možnost okusit vše na vlastní více více

24.4.2013 v 06:00 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (6)
  • Pohoda na Botanice i mezi poletujícími sněhovými vločkami

    Pohoda na Botanice i mezi poletujícími sněhovými vločkami

    Sem tam ještě nějaká ta poletující sněhová vločka, podél první jamky ještě zbytky sněhu a hřejivý kulich jako vítaná součást golfového vybavení, tak nějak vypadala neděle na Botanice, devítijamkovém hřišti nedaleko více více

    10.4.2013 v 06:00 | autor: žak | diskuse
  • Kotlina na letní greeny na dohled zasněžených kopečků

    Kotlina na letní greeny na dohled zasněžených kopečků

    Golfisté prožívají chmurné období. Dalo by se vyjádřit parafrází výroku vpravdě klasickým: Tento způsob jara zdá se mi poněkud nešťastným. Golfová hřiště mají vesměs zavřeno, leckde jsou dokonce schována pod sněhovou více více

    3.4.2013 v 08:41 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse
  • KASKÁDA: Resort a sedmadvacet jamek, co se vryjí do paměti

    KASKÁDA:  Resort a sedmadvacet jamek, co se vryjí do paměti

    Hledáte-li v České republice skutečně komplexní golfový areál, pak Golf Resort Kaskáda přesně takovým je. S nabídkou třech devítek, šestijamkovou akademií, velkým driving rangem a tréninkovými plochami a k tomu více více

    28.3.2013 v 06:00 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse
  • JAK HRÁT: Kaskáda podle střelce Davida Kosteleckého

    JAK HRÁT: Kaskáda podle střelce Davida Kosteleckého

    Kaskáda nedaleko Brna nabízí na české poměry hodně bohaté golfové menu: hned 27 jamek na třech devítkách: Dřevěné, Kamenné a Železné. Jak si s nimi poradit, to vám přiblíží David Kostelecký, olympijský vítěz ve více více

    28.3.2013 v 06:00 | autor: žak | diskuse
  • Slapy budou na letošní golf opět dobře připraveny

    Slapy budou na letošní golf opět dobře připraveny

    Golfová sezona se blíží. Nedalo nám to, a jakmile se zlepšilo počasí a byla otevřena první hřiště, museli jsme prostě vyrazit zjistit, jak jsou připraveny jarní greeny. Mezi prvními nemohlo chybět hřiště nad Slapskou více více

    15.3.2013 v 07:00 | autor: Robin Drahoňovský | diskuse (2)
  • První "jarní" golf v Hodkovičkách. Pohoda i s profesionálem

    První

    Ve středu to byl sakra krásný den. Slunce, pohoda, jaro ve vzduchu. K tomu skvělá zpráva, že se oficiálně otevírá golfové hřiště v Hodkovičkách. Tomu se prostě nedalo odolat. Zvlášť po několika měsících zimního více více

    8.3.2013 v 06:00 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse
  • JAK HRÁT: Čeladná podle manažera Jiřího Novosada

    JAK HRÁT: Čeladná podle manažera Jiřího Novosada

    Čeladná, to je mezi golfisty v Česku zkrátka pojem. Důvodů je víc než dost. Patří mezi ně i to, že se tady odehrály tři ročníky turnaje European Tour. Asi pro každého hráče je výzvou vyzkoušet si hřiště, na němž více více

    20.2.2013 v 06:30 | autor: GOLFee | diskuse
  • ČELADNÁ: Hřiště, kde se snoubí kvalita, krása a výzva

    ČELADNÁ: Hřiště, kde se snoubí kvalita, krása a výzva

    Šestatřicet jamek umně zasazených do kouzelné krajiny Beskyd, dvě výjimečné osmnáctky vysoké kvality a budící respekt. Prověří každého - amatéra i profesionála. Poznali to i ti nejlepší hráči při třech ročnících více více

    20.2.2013 v 06:30 | autor: Jaroslav Cícha, Alois Žatkuliak | diskuse
  • BAD GRIESBACH: Golfová Mekka za humny

    BAD GRIESBACH: Golfová Mekka za humny

    Pokud si budete chtít užít hodně golfu na jednom místě a nejezdit nikam zásadně daleko z Čech, mám pro vás tip. Hart Resort Bad Griesbach v Bavorsku vám nabídne neuvěřitelných 129 golfových jamek, ale i wellness, více více

    11.2.2013 v 14:53 | autor: Jan Antonín Grimm | diskuse
  • Home
  • GOLFee
  • GOLF42
  • GOLFfantasy
  • Golf & Style
GOLFee.cz
O nás | Průvodce po webu | Podmínky užití | FAQ | Kodex | RSS Zpravodajství | RSS Aktuality | Mapa stránek | Doporučte nás | Registrace
Kontakty a spolupráce
Partneři projektu | Reklama | Možnosti spolupráce | Resorty | Kluby | Credits | Kontakt
Součásti portálu
GOLFee.cz - informace GOLFfortwo - komunita GOLFescorecard - osobní výsledky a statistiky

Originální český golfový informační a komunitní portál

GOLFee.cz spatřilo světlo světa na první jarní den v roce 2011 s cílem přiblížit golf všem. Dokázat, že prohánět míčky po fairwayích a trápit se na greenech nemusí pouze profesionálové, nebo manažeři v kravatách, ale každý, kdo kouzlu bílého míčku propadl. Pro všechny přitom přináší obsah, který nejen že zaujme, ale každému dá navíc šanci se na stránkách seberealizovat a pomáhat tak propagovat golf a pomáhat ostatním. GOLFee.cz prostě ŽIJE GOLFEM, stejně jako vy.

CO SE ŠUSTLO

Důležité a zajímavé informace. Rozšířené zpravodajství z PGA Tour, European Tour, Ladies European Tour a Czech PGA Tour. Vše podstatné o hráčích jako Tiger Woods, Phil Mickelson, Rory McIlroy, Luke Donald, nebo třeba Alex Čejka či Klára Spilková. Sledujeme dění v České golfové federaci (ČGF), českých resortech a partnerských tour.

KLUBOVNA

Přehledně uspořádaný virtuální prostor interaktivního světa GOLFee. Seznam všech zaregistrovaných uživatelů (klubistů), trenérů a caddie. K dispozici je také speciální golfový bazar, soutěže o zajímavé ceny nebo golfové ankety. V klubovně se toho po každé hře také hodně nemluví, takže nechybí ani ty nejlepší hlášky ze světa golfu.

SERVIS

Přehled aktuálních golfových turnajů v České republice, doplněný o seznam domácích golfových tour a hcp dnů. K nahlédnutí je také přehled golfových prodejen, e-shopů a dalších komerčních subjektů zaregistrovaných na našich stránkách. A když nemáte chuť někam vyrazit, můžete prolistovat náš golfový televizní program.

KRONIKA

Golfová historie i současnost na jednom místě. Přehled slavných golfových legend minulosti i hvězd aktuálního dění. Profily všech profesionálních hráčů hrajících na nejprestižnějších golfových tour světa a přehledy jednotlivých golfových turnajů. K nahlédnutí je také golfová etiketa, golfová pravidla a pojmový i slangový golfový slovník.

KDE HRÁT

Česká golfová hřiště a jejich nejpodrobnější seznam na českém internetu. Detailní přehled golfových resortů, hřišť i klubů, doplněný o unikátní interaktivní mapky golfových hřišť. K získání barvitějších představ o jednotlivých hřištích a resortech můžete využít našich recenzí, na zapsání vašich výkonů pak čeká naše propracovaná e-score karta.

Developed by SHERWOOD Media

Copyright © 2009 – 2013 LITEHOUSE Media s.r.o. Copyright © ČTK, AP, ISIFA / GETTY IMAGES a fotobanka getphoto.cz.
Publikování nebo další šíření jakéhokoliv obsahu serveru GOLFee.cz je bez písemného souhlasu provozovatele stránek zakázáno.