RECENZE

Postupně vkládané recenze na hřiště či resorty vám možná usnadní výběr v rozhodování. Všechny recenze se snaží být co nejvíce objektivní, zároveň však vyjadřují náš osobní názor, který můžete kdykoliv okomentovat vlastní zkušeností. Budou sem vkládány postupně. Tak, jak hřiště budeme mapovat.

Když golf léčí. Pro začátek sezony jsou Benátky ideální

Když golf léčí. Pro začátek sezony jsou Benátky ideální

Uplynulý víkend byl sedmým nebem pro všechny golfisty, kteří už se sice po krátké, ale přeci jen zimě, nemohou dočkat pořádné hry venku. Teploty kolem dvaceti stupňů, krátké rukávy, kraťasy... Tohle bylo golfové více více

18.3.2012 v 16:02 | autor: Honza Fait | diskuse (3)
  • Hřiště na Černém Mostě je po zimě ve skvělé kondici

    Hřiště na Černém Mostě je po zimě ve skvělé kondici

    Ve čtvrtek sněhové přeháňky, v pátek sluníčko a přímo jarní pohoda. Byl by hřích nevyužít toho a nevyrazit ven za golfem. Navštívili jsme hřiště, které je na území české metropole a je jedním z nejmladších přírůstků více více

    9.3.2012 v 17:10 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (2)
  • Na golf o víkendu. Vyzkoušejte hřiště na Botanice

    Na golf o víkendu. Vyzkoušejte hřiště na Botanice

    Ještě nevíte, kam vyrazíte o víkendu na golf? Máme pro vás tip. Zkuste si zahrát na Botanice. Devítijamkové hřiště nedaleko Unhoště patří mezi ta, která už otevřela nedočkavým golfistům své brány. Vyzkoušeli jsme více více

    2.3.2012 v 19:04 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (4)
  • Hodkovičky otevřely. Ranně jarní golf stojí za to

    Hodkovičky otevřely. Ranně jarní golf stojí za to

    Dobrá zpráva pro každého nedočkavého golfistu. Začíná se hrát venku. Jedním z prvních otevřených hřišť po nucené zimní pauze jsou od posledního únorového pátku i pražské Hodkovičky. Redakce GOLFee.cz otestovala více více

    24.2.2012 v 14:45 | autor: | diskuse (1)
  • V Golfcentru Liberec si zahrajete proti celému světu

    V Golfcentru Liberec si zahrajete proti celému světu

    Na začátku byl zcela zdevastovaný pavilon koberců bývalého libereckého výstaviště. Skoro ruina. Dnes perfektně fungující golfový indoor. A nejen to, Golfcentrum Liberec nabízí i vyhlášenou restauraci ZOO 1320 a více více

    29.11.2011 v 13:50 | autor: | diskuse (3)
  • V indooru jako v obýváku. Najdete ho v Tuchlovicích

    V indooru jako v obýváku. Najdete ho v Tuchlovicích

    Na české mapě golfových indoorů přibylo nové místo. Golf Indoor Tuchlovice. Pro otevření si nemohl vybrat lepší čas – venku mlha, podzimní sychravo. Zkrátka psa, natož golfistu by ven nevyhnal. A jedním z trumfů více více

    25.11.2011 v 12:10 | autor: Alois Žatkuliak | diskuse (2)
  • Na Slapy za Kelty a golfem. Tři kříže jsou vytesané do skály

    Na Slapy za Kelty a golfem. Tři kříže jsou vytesané do skály

    Skoro do roka a do dne od první byla na Slapech otevřena druhá devítka místního golfového hřiště, zvaná Tři kříže. Kozinovo historické zvolání přitom není pouze laciným úvodem tohoto textu. Nedaleko Prahy se totiž více více

    11.8.2011 v 13:30 | autor: Honza Fait | diskuse
  • Maple Hills: ztracená cesta za objevením Nové Ameriky

    Maple Hills: ztracená cesta za objevením Nové Ameriky

    Resort ležící v malebném podhůří Krkonoš skrývá mnohá tajemství. Tím možná největším je příjezdová cesta, která vypadá, jako by vedla do pekla. Po dojezdu do cíle se ale objeví golfový ráj - Nová Amerika! Jejím více více

    2.8.2011 v 11:30 | autor: pst | diskuse
  • Na trénink k Vltavě. Pod most na Marinu ke golf yachtě

    Na trénink k Vltavě. Pod most na Marinu ke golf yachtě

    Znáte to. Sedíte v kanceláři, koukáte do monitoru a nic se vám nechce. Tedy, chce se vám vyrazit s holí v ruce poslat do nekonečné dáli pár bílých kuliček. Jenže vy sedíte v kanceláři v centru Prahy. Problém? V více více

    11.5.2011 v 11:00 | autor: joe | diskuse
  • Golfový ráj uprostřed města. To jsou pražské Hodkovičky

    Golfový ráj uprostřed města. To jsou pražské Hodkovičky

    Chcete uniknout od ruchu velkoměsta, užít si chvilky klidu a pobavit se relaxační hrou s bílou kuličkou? Je nejvyšší čas zavítat do jednoho z nejnavštěvovanějších resortů v Česku - Golf and Country Clubu Hodkovičky, více více

    29.3.2011 v 07:00 | autor: pst | diskuse
  • Home
  • GOLFee
  • GOLF42
  • GOLFfantasy
  • Golf & Style
GOLFee.cz
O nás | Průvodce po webu | Podmínky užití | FAQ | Kodex | RSS Zpravodajství | RSS Aktuality | Mapa stránek | Doporučte nás | Registrace
Kontakty a spolupráce
Partneři projektu | Reklama | Možnosti spolupráce | Resorty | Kluby | Credits | Kontakt
Součásti portálu
GOLFee.cz - informace GOLFfortwo - komunita GOLFescorecard - osobní výsledky a statistiky

Originální český golfový informační a komunitní portál

GOLFee.cz spatřilo světlo světa na první jarní den v roce 2011 s cílem přiblížit golf všem. Dokázat, že prohánět míčky po fairwayích a trápit se na greenech nemusí pouze profesionálové, nebo manažeři v kravatách, ale každý, kdo kouzlu bílého míčku propadl. Pro všechny přitom přináší obsah, který nejen že zaujme, ale každému dá navíc šanci se na stránkách seberealizovat a pomáhat tak propagovat golf a pomáhat ostatním. GOLFee.cz prostě ŽIJE GOLFEM, stejně jako vy.

CO SE ŠUSTLO

Důležité a zajímavé informace. Rozšířené zpravodajství z PGA Tour, European Tour, Ladies European Tour a Czech PGA Tour. Vše podstatné o hráčích jako Tiger Woods, Phil Mickelson, Rory McIlroy, Luke Donald, nebo třeba Alex Čejka či Klára Spilková. Sledujeme dění v České golfové federaci (ČGF), českých resortech a partnerských tour.

KLUBOVNA

Přehledně uspořádaný virtuální prostor interaktivního světa GOLFee. Seznam všech zaregistrovaných uživatelů (klubistů), trenérů a caddie. K dispozici je také speciální golfový bazar, soutěže o zajímavé ceny nebo golfové ankety. V klubovně se toho po každé hře také hodně nemluví, takže nechybí ani ty nejlepší hlášky ze světa golfu.

SERVIS

Přehled aktuálních golfových turnajů v České republice, doplněný o seznam domácích golfových tour a hcp dnů. K nahlédnutí je také přehled golfových prodejen, e-shopů a dalších komerčních subjektů zaregistrovaných na našich stránkách. A když nemáte chuť někam vyrazit, můžete prolistovat náš golfový televizní program.

KRONIKA

Golfová historie i současnost na jednom místě. Přehled slavných golfových legend minulosti i hvězd aktuálního dění. Profily všech profesionálních hráčů hrajících na nejprestižnějších golfových tour světa a přehledy jednotlivých golfových turnajů. K nahlédnutí je také golfová etiketa, golfová pravidla a pojmový i slangový golfový slovník.

KDE HRÁT

Česká golfová hřiště a jejich nejpodrobnější seznam na českém internetu. Detailní přehled golfových resortů, hřišť i klubů, doplněný o unikátní interaktivní mapky golfových hřišť. K získání barvitějších představ o jednotlivých hřištích a resortech můžete využít našich recenzí, na zapsání vašich výkonů pak čeká naše propracovaná e-score karta.

Developed by SHERWOOD Media

Copyright © 2009 – 2013 LITEHOUSE Media s.r.o. Copyright © ČTK, AP, ISIFA / GETTY IMAGES a fotobanka getphoto.cz.
Publikování nebo další šíření jakéhokoliv obsahu serveru GOLFee.cz je bez písemného souhlasu provozovatele stránek zakázáno.