HLUBOKÁ v novém, v hezčím, přátelštějším a s větší klubovnou
Na hřišti v Hluboké nad Vltavou se pilně pracovalo. Z původně strašidelného hřiště s přerostlými roughy a nekonečnem vodních nástrah vyrostla perla Jihočeského kraje. Velké hřiště už je hotovo, má novou přátelštější normu a nová, a větší bude i klubovna, kde si budete moci pochutnat na opravdových specialitách.
Více o: Česká hřiště , Hluboká
Dobrá zpráva je, že na Hluboké skončily všechny úpravy na velkém i malém akademickém hřišti, které byly slavnostně zakončeny novým normováním.
Velké hřiště je teď mnohem přátelštější a přidá každému nějakou tu ránu navíc. Půjdete-li z bílých, budete zlepšovat.
Prokoukla také akademie, která sice ještě na svou normu čeká, ale už teď vám bude připomínat spíše velké hřiště v malém. Kromě klasických parů 3 zde najdete i jeden par 4, a pěkně zahnutý dogleg, a jeden opravdu dlouhý a velmi úzký par 5.
Již dříve se na velkém hřišti objevilo jezírko okolo 17. jamky. Novinkou je ale také poloostrovní green na jamce č. 2, nové jezírko na třetí, šesté, sedmé, desáté, dvanácté, třinácté a částečně šestnácté jamce.
Naproti tomu do drenáží zmizelo několik potůčků, které zbytečně číhaly na po fairwayi běžící míčky.
Ty doby, kdy jste na Hlubokou potřebovali tucet míčků do hry, jsou nenávratně pryč. Konečně.
Přes zimu proběhla také rekonstrukce můstků a výsadba třiceti nových stromků. Přeci jenom ty původní, stoleté už mají své za sebou a je potřeba je pomalu začít doplňovat mladými.
Dokončuje se rekonstrukce klubovny a recepce, které budou větší a mnohem příjemnější. Večery na Hluboké navíc opět nabídnou i několik tematických výletů do špičkové gastronomie.
Na zahájení se můžete těšit již 16. dubna pod názvem Dolce Cabaña Opening Season 2016, kde bude představeno i letošní nové menu.
A proč Dolce Cabaña ?
Šéfkuchařem je totiž Španěl Jesus Comino Ramir a jeho specializací je, samozřejmě španělská a středomořská kuchyně.
Přes léto si tak budete moci vychutnat Mořský (3. – 5.6.), Italský (1. – 3.7.), Francouzský (30.7. – 7.8.) nebo Japonský (12. – 14.8.) víkend.
Dalšími specialitami budou sobotní Grill Fiestóny, aneb „Sněz, co můžeš“, tedy oslava jídla a hudby, v hlavní roli s výběrem z grilovaných mas a živou muzikou – a to každou první sobotu v měsíci.
Nebo Viva el Cerdo – den věnovaný vyhlášenému španělskému masu, iberskému vepřovému a mléčnému seleti, který proběhne 25. června 2016.
Je pravda, že na Hluboké jsem v minulém roce nebyl. Zatím znám jen novou sedmnáctku, která by mimochodem mohla aspirovat na jednu z nejhezčích jamek v Čechách, a je čas se na toto příjemně rovinaté hřiště pod romantickým zámkem vrátit.
Co je nového a jaká je norma hřiště najdete na nově aktualizovaných mapkách na našem webu už teď.
Interaktivní mapku hřiště Hluboká naleznete ZDE
Pokud pojedete na Hlubokou, pak Hezkou hru. Já si ji osobně letos ujít nenechám. Co vy?
Next Tee aneb Kam dál
Počasí

4 °C
jasno
Kalendář
Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |